POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

(!) Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Vom actualiza această Politică periodic și vom aduce la cunoștința dumneavoastră noile modificări, aici, pe pagina noastră www.profconinvest.ro. 


SC PROF CON INVEST S.R.L. avand următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO35758327, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J24/1053/2018 și sediul în Str. Vasile Lucaciu nr. 162, Baia Mare, mobil 0771 763 880; Email: office@profconinvest.ro 
- are ca obiect de activitate Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal, în contextual accesării site-ului www.profconinvest.ro.

Dacă informațiile furnizate mai jos nu va sunt suficiente, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail office@profconinvest.ro.

I. Respectarea legislației în vigoare

SC PROF CON INVEST S.R.L. se obligă să respecte legislația în vigoare privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze datele cu caracter personal ale vizitatorilor, conform Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR nr. 679/2016)

II. Categoriile de date cu caracter personal

SC PROF CON INVEST S.R.L va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi: nume și prenume, numărul de telefon, adresa de facturare, adresa de e-mail, adresa de livrare.

III. Scopul prelucrării

Dacă sunteți vizitator al site-ului www.profconinvest.ro, SC PROF CON INVEST S.R.L va prelua datele dumneavoastră cu caracter personal numai- pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și SC PROF CON INVEST S.R.L, pentru validarea, prelucrarea, facturarea și expedierea comenzilor plasate prin intermediul site-ului. Prelucrarea datelor are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și SC PROF CON INVEST S.R.L, contract definit în cuprinsul Termenilor și Condițiilor. Furnizarea datelor cu caracter personal fiind necesară pentru executarea contractului.

Refuzul furnizării datelor va avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale.

IV. Durata procesării datelor cu caracter personal: 

Datele cu caracter personal vor fi păstrate de SC PROF CON INVEST S.R.L atât timp cât efectuați o comandă online sau telefonică. SC PROF CON INVEST S.R.L va păstra doar datele solicitate de autoritățile române, date necesare pentru respectarea obligațiilor legale .

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal 

- se va face atunci când vor fi solicitari din partea aurorităților, conform legislației in vigoare;

VI. Drepturile Conform Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal, 

aveți următoarele drepturi: 

• dreptul la a fi informat cu privire la prelucrarea datelor personale de către SC PROF CON INVEST S.R.L.
dreptul de a semnala autorităților încălcarea drepturilor prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal nr. 679/2016 (GDPR). Autoritatea de reglementare în România este: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: office@profconinvest.ro.

Vă rugăm să consultați periodic Politica noastră de Confidențialitate și Termenii și Condițiile.

 (!) Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Vom actualiza această Politică periodic și vom aduce la cunoștința dumneavoastră noile modificări, aici, pe pagina noastră www.profconinvest.ro.